A Tálaló gasztronómiai magazin receptjei az Inforádió adásában 2005 és 2018 között szombaton és vasárnap 11 órakor hangzottak el. Kezdetben minden szombaton és vasárnap később csak szombaton. A teljes adások ma is meghallgathatók az Inforádió Tálaló magazin oldalán.
# | Cikk címe |
1 | Egres |
2 | Húsvétról maradtak felhasználása |
3 | Fancsali csíkos barackos, bécsi apácafánk, csodadiós |
4 | Koriander mag |
5 | Csirkemáj |
6 | Receptek libából |
7 | Torma |
8 | Birsalma |
9 | Worcestershire mártás |
10 | Dió |
11 | Libamáj |
12 | Vasi diós-kukoricás |
13 | Árpagyöngy |
14 | Körte |
15 | Szőlő |
16 | Csángó receptek |
17 | Padlizsán |
18 | Rétes |
19 | Csillagtök |
20 | Mángold |
21 | Cukkini |
22 | Zöldhüvelyű bab |
23 | Sárgabarack |
24 | Zöldborsó |
25 | Újburgonya |
26 | Eper |
27 | Kozona – a csángó ünnepi kalács |
28 | Csirkecombok |
29 | Spárgás receptek |
30 | Olaszos receptek |
31 | Öreg burgonya |
32 | Paraj, spenót |
33 | Húsvéti fogások |
34 | Saláták krumpliból |
35 | Húsvéti receptek |
36 | Receptek sörrel |
37 | Házi kenyérsütés gépben |
38 | Receptek borral |
39 | Narancsos receptek I. |
40 | Sárgarépa |
41 | Indiáner, kávéfánk, csokiflipp |
42 | Fánk variációk |
43 | Méz |
44 | Avokádó |
45 | Savanyú káposzta |
46 | Narancsos receptek II. |
47 | Karácsonyi pulykavariációk |
48 | Luca napi receptek |