TÁLALÓBAN: SÁRGARÉPA + 1
Sárgarépás fogások kerültek terítékre a Tálaló eheti adásában. Az elhangzott recepteket a mellékelt Tálaló linkre kattintva közvetlenül érhetik el, míg heti +1 ajánlatunk ezúttal egy „alkalmi” téli köret, ami pótolja a salátát és a savanyúságot és még a vendégeket is elkápráztathatja. Nemcsak különleges ízű, hanem nagyon mutatós is, ezért ne sajnáljuk az elkészítésére az időt. Frissen sült húsok mellé ajánljuk.
|
Bővebben...
|
|
HETI AJÁNLAT: TONHALAS RIZOTTÓ
Kevés halat eszünk, ezt már mindenki tudja. Azt, hogy egy jó kis tonhal-konzervvel, egyszerűen finom és ráadásul a megszokottól kissé eltérő fogást is készíthetünk, nem mindenkinek jut az eszébe. Zöldséges is, halas is, laktató is, mi kell ennél több?
|
Bővebben...
|
TÁLALÓBAN: KÁVÉS RECEPTEK + 1
Tálalónk heti adásában kávéval készült recepteket ajánlottunk. Akit az Indiáner története külön is érdekel az elolvashatja azt a mellékelt Gondolatok a konyháról rovatunkban a linkre kattintva.
Az adásban elhagzott receptjeinket a mellékelt Tálaló linkre kattintva közvetlenül érhetik el, míg heti +1 ajánlatunk ezúttal a brazil szél torta.
|
Bővebben...
|
TÁLALÓBAN: FÁNK VARIÁCIÓK
Farsang a konyhában azt jelenti, hogy eljött fánksütés ideje. Én igazán hagyománytisztelő vagyok, mégis azt mondom, hogy a nagy „klasszikusokon” kívül érdemes kipróbálni néhány rendhagyó receptet is, olyasmit, ami fánk is, meg nem is így például a csörögét, a túrófánkot, vagy éppen a kukoricafánkot.
Ajánlott receptjeinket a mellékelt Tálaló linkre kattintva közvetlenül érhetik el. |
|
HÁZTARTÁSVEZETÉS KEZDŐKNEK
Kezdő háziasszonyok részére szervez interaktív főzési bemutatókkal összekötött tanfolyamot a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége. Az első ilyen tanfolyam nemrégiben zajlott le. Ezen megfőztünk egy olyan menüt, amit még egy teljesen kezdő is el tud készíteni. Persze ehhez nagyon kellett figyelni és jegyzetelni. Mindenki a kezébe is foghatta a fakanalat és belekapcsolódhatott a főzés menetébe.
|
Bővebben...
|
HETI AJÁNLAT: LAKTATÓ FEHÉRBAB LEVES
Zimankóban nincs jobb mint egy tányér tartalmas meleg leves. Ha nincs időnk a szárazbab áztatásával, főzésével vesződni, akkor vegyünk egy doboz babkonzervet, és ripsz-ropsz tálalhatunk is. Ajánlatunk gyors, laktató leves.
|
Bővebben...
|
GRÉPFRÚT AVAGY RETRÓ A TÁNYÉRON
Oscar Wilde szerint a grépfrút egy olyan citrom, ami kapott egy lehetőséget. Ez a nagy lehetőség a 70-es évek végén adatott meg neki, amikor a séfek kedvence, a kulináris divat része volt.
Ha nem csak a divatra figyelünk, akkor mi is kaptunk egy esélyt, különösen így télvíz idején, hogy az immunrendszerünket természetes úton megerősítsük, a betegségeket megelőzzük. A grépfrút ugyanis rendkívül gazdag C- és B vitaminokban, bioflavonoidokban, folsavban, ráadásul pillantok alatt finom, étvágygerjesztő előételeket tudunk belőle varázsolni, melyekkel még a vendégeket is meglephetjük.
|
Bővebben...
|
|
|
|
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Következő > Utolsó >>
|
37. oldal / 39 |