Ezeríz főzőiskola

Működött: 2003. szeptember és
2005. szeptember között

Tulajdonos: Babér Bt

Alapította és vezette: Pákozdi Judit

Tervezte: Simoncsics András (a logót is)

Cím:1082 Budapest Szentkirályi utca 1/B

 

Kiadványa mellékletként megjelent a Hagyományos és Mai Magyar Konyha aktuális számaiban, ezeket a címlapokra kattintva megtekintheti

Mit nyújtott az Ezeríz főzőiskola?

 

Az alapító sokévi előkészület után. a Hagyományos és Mai Magyar Konyha gasztronómia magazin védőszárnyai alatt egy olyan tankonyhát hívott életre, ahol szándéka szerint megtanulhatnak főzni a kezdők, továbbfejlődhetnek a haladók, újdonság iránti szenvedélyüknek hódolhatnak a hobbiszakácsok, idegen konyhák ízeivel ismerkedhetnek az egzotikumra éhesek, elsajátíthatják a süteménykészítés, a kenyérsütés, a befőzés fortélyait, akik erre vágynak, segítséget kaphatnak a vegetáriánusok, a speciális diétára szorulók – és még hosszan sorolhatnánk a választási lehetőségeket. Kis csoportokban, családias környezetben napközben és munka után, sőt, a hétvégeken is folyt az oktatás, tapasztalt, jó “öreg” és lelkes ifjú szakemberek, dietetikusok irányításával. Példaként említhető a közismert gasztronómiai szakíró Frank Júlia, az ifjú, ám világot járt, kreativitásáról híres konyhamester Liptai Zoltán, a teljes értékű táplálkozás szakértője Kisa Judit dietetikus. A zamatokra hangolt “zenekar” zökkenőmentes működéséért, s a hallgatóság kívánságainak maradéktalan teljesítéséért a főzőiskola vezetője Pákozdi Judit állt jót.

az  Ezeríz főzőiskola lapja megjelent a Hagyományos és Mai Magyar Konyha mellékleteként.

2003.
2004. számai
Nem
jelent
meg
Nem
jelent
meg
Nyári

duplaszám

2005. számai
Téli

duplaszám

Nyári

duplaszám