Cím: 4 évszak reform receptjei
Szerző: Kisa Judit
Szerkesztő: Pákozdi Judit
Kiadó: „A Rák Ellen, az Emberért a Holnapért’ Társadalmi Alapítvány
Megjelent: 2010-be
Fotók: Varján András

Tudatosság a mindennapokban – ez a szerző, Kisa Judit dietetikus jelmondata. Mindenki szavaz, mindenki dönt naponta többször is. Olyan egyszerű és mindennapos dolgokban, mint például, hogy milyen ételt élelmiszer vásárol. Nem jelentéktelen ez a döntés, mert ha hisszük, ha nem, átlagosan keresetünk egyharmadát költjük erre. Időnként álmélkodik az ember, hogy mi mindent lehet kapni szinte folyamatosan… és vesz télen sárgadinnyét. Majd elszörnyülködik az ízén. Az már fel sem tűnik, hogy decemberben íztelen paradicsomot, uborkát, paprikát manapság mindennapi zöldségnek tekintjük. Hosszasan lehetne taglalni, mi mindent tegyünk, milyen feladatokat kell megoldanunk ahhoz, hogy egészségesebben, szervezetünk számára a lehető leghasznosabb táplálékokhoz jussunk. Mit vegyünk, mit együnk az év különböző évszakaiban. De erről szól ez a könyv.

 

110 recept mindegyik képpel

 

Korlátozott számban megrendelhető