|
Cím: 4 évszak reform receptjei Szerző: Kisa Judit Szerkesztő: Pákozdi Judit Kiadó: „A Rák Ellen, az Emberért a Holnapért’ Társadalmi Alapítvány Megjelent: 2010-be Fotók: Varján András |
Tudatosság a mindennapokban – ez a szerző, Kisa Judit dietetikus jelmondata. Mindenki szavaz, mindenki dönt naponta többször is. Olyan egyszerű és mindennapos dolgokban, mint például, hogy milyen ételt élelmiszer vásárol. Nem jelentéktelen ez a döntés, mert ha hisszük, ha nem, átlagosan keresetünk egyharmadát költjük erre. Időnként álmélkodik az ember, hogy mi mindent lehet kapni szinte folyamatosan… és vesz télen sárgadinnyét. Majd elszörnyülködik az ízén. Az már fel sem tűnik, hogy decemberben íztelen paradicsomot, uborkát, paprikát manapság mindennapi zöldségnek tekintjük. Hosszasan lehetne taglalni, mi mindent tegyünk, milyen feladatokat kell megoldanunk ahhoz, hogy egészségesebben, szervezetünk számára a lehető leghasznosabb táplálékokhoz jussunk. Mit vegyünk, mit együnk az év különböző évszakaiban. De erről szól ez a könyv.
110 recept mindegyik képpel
Korlátozott számban megrendelhető |
|