|
Cím: Különleges köretek könyve Összeállítók és szerkesztők: Pákozdi Judit, Eisenstock Ildikó Kiadó: Gladiátor Kiadó Megjelent: 2000-ben |
A köretek a magyar konyha mostohagyermekei. Egy háziasszony hírnevét remek húsételek, titkos receptúrájú rakottasok öregbítik, de ritkán hallunk olyat, hogy fenségesek a köretei. Ételeinket általában burgonya, rizs esetleg valamilyen párolt zöldség kíséretében adjuk asztalra. Be kell ismernünk: köreteink egyhangúak, laktatóak, fantáziátlanok, egyáltalán nem válnak konyhánk dicsőségére. Ezen az áldatlan állapoton kíván változtatni ez a gyűjtemény, melyet a Hagyományos és Mai Magyar Konyha gasztronómia magazin pályázatára beküldött receptekből állítottunk össze.
Közel 300 recept, ízelítőként szolgáló színes fotókkal
Megrendelhető
|
|